Pastagerecht
10 min
20 min

Pasta Picanha Met Champignon Verras

Ontdek een heerlijke combinatie van sappige picanha, malse champignons, en frisse lente-ui in een romige pastasaus. Deze makkelijke maaltijd is snel te bereiden en perfect voor een gezellige avond zonder gedoe, gemaakt binnen slechts 30 minuten.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Picanha
      200 gram
    • Pasta
      250 gram
    • Champignon
      150 gram
    • Rode ui
      stuks
    • Lente ui
      stuks
    • Room
      200 milliliter
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      theelepel
    • Parmezaanse kaas
      50 gram

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking totdat deze al dente is. Giet af en zet opzij.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de gesneden picanha toe en bak deze ongeveer 5 minuten totdat deze goudbruin is.
    • 3
      Voeg de gesneden champignons en gesnipperde rode ui toe aan de pan en bak nog eens 5 minuten, totdat de groenten zacht zijn.
    • 4
      Roer de room erdoor en breng op smaak met zout en peper. Laat het mengsel 5 minuten sudderen totdat de saus dikker wordt.
    • 5
      Meng de gekookte pasta door de saus en verwarm kort mee. Garneer met gesneden lente-ui en geraspte Parmezaanse kaas voor serveren.
2025 © Eerlijk Eten