Pastagerecht
10 min
20 min
Pasta Picanha Met Champignon Verras

Ontdek een heerlijke combinatie van sappige picanha, malse champignons, en frisse lente-ui in een romige pastasaus. Deze makkelijke maaltijd is snel te bereiden en perfect voor een gezellige avond zonder gedoe, gemaakt binnen slechts 30 minuten.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Picanha200 gram
- Pasta250 gram
- Champignon150 gram
- Rode ui1 stuks
- Lente ui2 stuks
- Room200 milliliter
- Olijfolie2 eetlepels
- Zout1 theelepel
- Peper1 theelepel
- Parmezaanse kaas50 gram
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking totdat deze al dente is. Giet af en zet opzij.
- 2Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de gesneden picanha toe en bak deze ongeveer 5 minuten totdat deze goudbruin is.
- 3Voeg de gesneden champignons en gesnipperde rode ui toe aan de pan en bak nog eens 5 minuten, totdat de groenten zacht zijn.
- 4Roer de room erdoor en breng op smaak met zout en peper. Laat het mengsel 5 minuten sudderen totdat de saus dikker wordt.
- 5Meng de gekookte pasta door de saus en verwarm kort mee. Garneer met gesneden lente-ui en geraspte Parmezaanse kaas voor serveren.